duminică, 26 iulie 2009

Litoralul Romanesc IV - Costinesti



Daca ai fost la Mare si nu ai facut poza AICI ai fost degeaba!
<<===

Costinesti este statiunea romaneasca destinata exclusiv tineretului. Discoteci de renume in toata tara, terase, baruri, crasme, bodegi, bombe si orice alte surse de galagie pur si simplu sufoca statiunea. Si tinerii se duc acolo, gramada, si fac toti poze la bolovani (vezi imagine mai sus).
Exceptand fetele despuiate de la Costinesti, unele cu forme mai apetisante decat ale celorlalte nu e mare lucru de vazut acolo. In principiu cine ajuge la Costinesti se duce in prima zi si sta pe plaja sub obelisc, face niste poze la epava, face niste poze la bolovanii din poza de sus din stanga (nu stiu de ce dar se pare ca asta e cea mai palpabila dovada ca ai fost la mare) ca daca nu ai poza cu bolovanii de la Costinesti pe hi5 esti par la ... ceas. Si apoi se duce la discoteca, fie in Disco Ring, fie in Disco Tineretului, fie oriunde canta muzica si danseaza vesnic tinerele fete prezente in Costinesti. Un loc frumos, o statiune unde te distrezi, unde e loc de o aventura pentru orice varsta si pentru orice buzunar, locul unde daca esti barbat e bine sa-ti lasi femeia acasa si daca esti femeie e bine sa ai tu prezervative la tine. Nu scriu prea multe despre Costinesti... o vizita la fata locului e mai edificatoare decat orice as putea scrie eu. Acolo e locul unde te duci sa te distrezi, nu sa te cultivi sau sa te relaxezi.
Cat despre plaja de la Costinesti, un pic pietroasa, pietre acoperite totusi de un strat de nisip fin, este si lunga si lat si in acelasi timp nu suficient de incapatoare. in unele locuri, in unele momente e mai mult disconfort pe plaja la Costinesti decat in RATB.
Pe scurt.... va urez concediu placut si femei umede